Horeca & Leisure

De roots van Biggelaar liggen in de horeca. Wij weten als geen ander hoe belangrijk beleving is voor uw gasten. Daarnaast is snelle service van belang om ervoor te zorgen dat in geval van een storing uw machine weer in no-time gerepareerd is.

Ieder segment verlangt naar een specifieke oplossing. Maak uw keuze om te komen tot een eerste machine advies. We gaan graag aan tafel voor een meer gedetailleerde inventarisatie van uw wensen.

HORECA

SPORT

RECREATIE

HOTEL

Uw lunchroom, café of restaurant vraagt om koffievoorziening met beleving. Koffie met een verhaal dat wij met traditioneel genieten kunnen invullen. Hoe dat kan vertellen wij u graag!

Wekelijks nieuwe mensen achter de bar, een breed assortiment willen bieden en in korte tijd veel koffie nodig? Dat is kenmerkend voor het sportkanaal. Bekijk hier ons assortiment voor uw branche.

Een moment van genieten na een activiteit. Snel een grotere groep mensen voorzien van een heerlijk kopje koffie of verwenkoffie? U wilt geen kansen missen door wachtrijen en meer verkopen in dezelfde tijd?
Het leveren van bar en banqueting oplossingen vraagt om specialisatie. Waar banqueting draait om tapsnelheid gaat het bij de bar om beleving. Klik hier voor ons assortiment.