Biggelaar’s 1823 Thee wordt gemelangeerd en verpakt in Roosendaal. Het is een thee zoals thee bedoeld is: hele blaadjes, echte stukjes fruit en natuurlijke aroma’s.

Bovendien is dit échte positivi-tea; goed voor jou, het milieu en verpakt door enthousiaste mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Duurzaam & lekker dus met:

  • 100% natuurlijke aroma’s 
  • biologisch afbreekbaar theebuiltje 
  • verpakt in duurzaam FSC papier
  • in een exclusieve verpakking

Hele blaadjes thee

Hele theeblaadjes, echte stukjes fruit en kruiden, dat is het recept voor de beste theemelanges.

De uitstraling en smaak van de door ons samengestelde theesoorten zal uw gasten doen verrassen. Iedere melange heeft haar eigen verrassing qua uitstraling en smaak.

Theekenners en liefhebbers zullen intens genieten. 

Vers verpakt

De thee wordt wekelijks geproduceerd en  vers verpakt in onze theepakkerij in Roosendaal zodat de geuren en aroma’s na het openen van de verpakking u tegemoet komen!

De luxe papieren theeboekjes hebben een prachtige industriële uitstraling. In het doosje bevindt zich een theebuiltje dat gemaakt is van het nieuwste biologisch afbreekbaar materiaal. 

Biggelaar's 1823 Theeboekje

Het openen van de verpakking is al een beleving op zich met dit luxe theeboekje, gemaakt van duurzaam FSC gecertificeerd papier.

Compleet Assortiment

Eigenlijk behoeven onderstaande afbeeldingen geen nadere toelichting. 1823 theemelanges kenmerken zich door de heerlijke smaak, prachtige uitstraling en voortreffelijke geur. De theesoorten bevatten uitsluitend natuurlijke aroma’s, wel zo prettig om te weten! We werken met een voor gasten herkenbaar assortiment zoals Earl Grey, Bos Fruit en Tropisch Genot. Door de unieke samenstelling met echte stukjes fruit en kruiden wordt iedere melange uniek en een verrassing voor uw gast aan tafel.

Biggelaar’s 1823 Earl Grey is een zwarte thee met een heerlijke bergamot smaak. De korenbloemblaadjes geven een zachte afdronk en een kleurrijke uitstraling.

Ingrediënten : zwarte thee, natuurlijk aroma, korenbloemblaadjes.

 

 

Biggelaar’s 1823 Tropisch Genot laat u genieten van hele stukjes fruit en echte bamboebladeren. Laat u verrassen door deze verleidelijke samenstelling van exotisch zoet fruit.

Ingrediënten : banaan, kokos, appel, citroengras, mango, citroenzuur, ananas, natuurlijk aroma, witte thee (3% ), sinaasappelstukjes.

Biggelaar’s 1823 Bos Fruit is een suikervrije melange met echte stukjes appel, druiven en aardbeien. De rozenbottelschillen en braambesbladeren zorgen voor de perfecte smaakbalans.

Ingrediënten : appelstukjes, rozenbottelschillen, hibiscus, druiven, zoete braambes-bladeren, aardbeistukjes (4%), natuurlijk aroma, korenbloem-blaadjes.

Deze frissse verleiding met de ultieme
smaak van zoethout in combinatie met munt is een natuurlijke smaakbeleving zonder geur of smaakstoffen.

Ingrediënten
Munt, zoethout

Zoethout verhoogt uw bloeddruk.

Biggelaar’s 1823 Groene Sencha is een pure groene thee uit de provincie Zhejiang in China, zacht maar vol van smaak. Laat het heet water enkele minuten afkoelen voordat u deze zachte thee gaat zetten.

Ingrediënten : groene thee.

 

Biggelaar’s 1823 Groene Citroen is een heerlijke groene thee met citroen accenten dankzij het verfrissende citroengras en de stukjes citroen Laat het heet water enkele minuten afkoelen voordat u deze zachte thee gaat zetten.

Ingrediënten : groene thee, citroengras, citroenschillen.

Biggelaar’s 1823 Frisse Rooibos is een creatie van exclusieve groene rooibos thee met de fruitige smaak van bessen en aardbei. Deze rooibos krijgt daardoor een heerlijke frisse smaak.

Ingrediënten : groene rooibos, zwarte en blauwe bessen, natuurlijk aroma, aardbei-stukjes, kersen.

Biggelaar’s 1823 Engels Ontbijt is een melange van de beste zwarte theesoorten uit Assam, Ceylon, en Kenya. Een krachtige volle smaak met een pittig karakter kenmerken deze thee.

Ingrediënten : zwarte thee.

 

Presentatie

Naast de smaak en geur is ook de presentatie van belang om uw theeconcept te laten leven en vooral beleven. Tijdens het ontwikkelen van de middelen stond operationele eenvoud centraal. Het concept moet zonder extra handelingen eenvoudig in uw operatie passen. Zo wil de ene horecaonderneming de klant aan tafel een keuze laten maken terwijl de andere dit vanuit de menukaart wenst te doen. 1823 heeft voor beide een oplossing!