We zijn er trots op dat veel bedrijven en horecagelegenheden in Brabant de herintroductie van Biggelaar koffie met open armen hebben ontvangen. 

De beleving en de kwaliteit zijn vaak de doorslaggevende factoren bij de keuze voor Biggelaar koffie. Met veel passie en enthousiasme zetten we ons in om onze klanten tot fan te maken en ze te binden met klanttevredenheid in plaats van contracten.

De Moriaan Eten & Drinken - Roosendaal

De Moriaan Eten & Drinken was de eerste horecaonderneming in Roosendaal die onze koffie ging schenken. Het pand waarin het restaurant gevestigd is kent een lange historie en bestaat al sinds 1877, toen nog als koetshuis. Na een grootschalige verbouwing in 1996 heeft het zijn huidige uiterlijk gekregen.
Het vernieuwde Biggelaar paste uitstekend bij wat wij met De Moriaan willen uitstralen, aldus Luuk Willems van De Moriaan. De keuze voor dit Roosendaalse product lag dan ook voor de hand, temeer omdat de Moriaan vernoemd is naar een van de koffiemelanges van het oude Biggelaar. De Moriaanse Trots melange van Biggelaar genoot de voorkeur, de smaak was zelfs iets voller en pittiger volgens Luuk. Recentelijk is het restaurant gedeelte aangepast en prijkt een 7 meter brede afbeelding van de Biggelaar branderij aan de muur!

Brasserie Lodge Visdonk - Roosendaal

In maart 2013 heeft Brasserie Lodge Visdonk haar deuren geopend. De Lodge ligt aan de openingspoort van Recreatiegebied Landgoed Visdonk, een plek om even lekker uit te blazen.

In een natuurlijke omgeving kunt u genieten van een heerlijke lunch of diner op onze sfeervolle (verwarmde) veranda of binnen bij de haard. De Lodge is ook een uitstekende locatie om te trouwen, te feesten en te vergaderen. Een mooie uitvalsbasis voor een dagje uit. Kom gezellig langs en “proef” de sfeer van onze Lodge.

Smakelijk genieten, ook van een heerlijk kopje Biggelaar koffie natuurlijk!

Restaurant bij de Nonnen - Zundert

Restaurant Bij de Nonnen is gevestigd in één van de oudste panden van de Molenstraat in hartje Zundert.
Vroeger een klooster, nu een Restaurant.

Bij de Nonnen wordt gegeten, gedronken, gekletst, geborreld, gefeest en soms ook getreurd, kortom; het is de huiskamer van Zundert. Op de begane grond is ons restaurant gedeelte; genieten van een a la carte of een 5 gangen Table d’hote diner of lekker borrelen met familie.

wat onze klanten zeggen

Biggelaar is een mooi en traditioneel bedrijf. Goede kwaliteit koffie, en professionele medewerkers!Corne de Hoon , Brasserie Lodge Visdonk

Top bedrijf, geweldige service, en niet onbelangrijk heerlijke vers gebrande koffiebonen.. Jack Bosters, Het Wagenhuis