Black Velvet koffie wordt geroosterd met groene bonen van de hoogst verkrijgbare kwaliteit. In de landen van herkomst wordt uitsluitend ingekocht uit de beste koffieregio’s. Durf uniek te zijn met deze exclusieve koffie- en theelijn. 

Black Velet, dare to be rare!

Exclusief & Uniek

Black Velvet wordt met zorg geroosterd volgens de slow-roast methode.

De groene bonen worden in kleine batches geleidelijk op temperatuur gebracht in onze ambachtelijke trommelbrander. Hierdoor komen de aroma’s van de koffie het beste tot haar recht. 

Stijlvol

De gehele uitstraling van Black Velvet is uniek en stijlvol. Er is veel aandacht besteed aan design en daarmee een premium uitstraling te creeeren.

Van de papieren koffieverpakking, rietsuikersticks tot en met het zwarte servies.

Een complete lijn voor uw exclusieve horecaonderneming.

Duurzaam

Om de afvalstroom te beperken wordt uw Black Velvet koffie in een statiegeld krat geleverd. Deze kratten bestaan uit resthout en worden in de werkplaats van een sociale onderneming gemaakt. Duurzaamheid en social return staan hierbij centraal.

Black Velvet Premium Coffee, Dare to be Rare!

Exclusieve koffie hoort in een uniek jasje!

Black Velvet Pure Latin

Black Velvet Brasil Santos

Black Velvet Peru Satipo

De Pure Latin koffie is een city roast koffie samengesteld uit arabica’s uit onder andere uit onder andere Colombia en Peru. Een mooie krachtige koffiesmaak met zoete tonen van chocolade in de body.

Zeer geschikt voor koffie maar ook voor espresso

Omverpakking : 8 kg in statiegeld krat

 

Deze koffie is een topkwaliteit Brasil uit de Cerrado regio in de deelstaat Minas Gerias. Deze medium roast heeft een milde koffiesmaak met zoete tonen van karamel en chocolade in de body.

De stabiliteit en de zoetheid van deze koffie zorgen voor een aromatische smaak die soepel blijft hangen in de afdronk.

Geschikt voor espresso en lungo
Omverpakking : 8 kg in statiegeld krat*

De Peru koffie komt uit een van de beste koffieregio’s, Satipo genaamd. Satipo is een provincie in de regio Junín in Peru. De hoofdplaats van de provincie is het district Satipo.

Deze Peru is een milde koffie met tonen van melkchocolade en heeft warmte van rood fruit in de body. De smaak is mild, fruitig, melk chocolade.

Geschikt voor espresso
Omverpakking : 8 kg in statiegeld krat*